Hayatınıza Ekleyebileceğiniz 7 Şık Dokunuş

Homepage » Blog » Hayatınıza Ekleyebileceğiniz 7 Şık Dokunuş

Hayatınıza Ekleyebileceğiniz 7 Şık Dokunuş

Son zamanlarda hayatımızda şık dokunuşlar yapmayı adet haline getirdik! Yeni bir trend midir yoksa bahardan mıdır bilinmez ama şu aralar herkes; sevimli makaronlara, mis kokan taze çiçeklere, elit parçalara ve rengarenk görünümlere, kısacası şıklık ile donatılmış her objeye takmış durumda.  Siz de onlardan biriyseniz ve hayatınıza küçük ama şık dokunuşlar katmak istiyorsanız sizler için harika önerilerimiz var!

1. Kırtasiye Ürünleri

Hayatınıza şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız kırtasiye ürünleri bunun için oldukça uygun görünüyor! Genellikle uygun fiyatlara harika parçalar bulabilir ve çalışma masanızı bu birbirinden güzel parçalarla süsleyebilirsiniz. Sonuçta kim muhteşem kırtasiye ürünleri ile dekore edilmiş bir çalışma masasına sahip olmak istemez ki? Belki ihtiyacınız şey olan yazacağınız mektuplar için güzel bir zarf ve şık dolma kalemlerdir ya da belki de sadece masanızda size eşlik etmesi için şık bir masa saatine ve masa lambasına ihtiyacınız vardır kim bilir?

2. Yüzükler

Tamamladığınızı düşündüğünüz bir kombini farklılaştıracak yegane parçalardan biridir yüzük! Görünüşünüze kesinlikle şıklık ve mükemmellik eklemenin en güzel yollarından da biridir. Uygun fiyatlara pek çok yerden satın alacağınız bu güzel yüzükler ile ellerinize şık bir dokunuş yaparak; bakışları zarif parmaklarınıza çekebilir ve kendinizi her defasında yeniden şımartabilirsiniz. Ne de olsa söz konusu yüzük olduğunda çeşitlilik tahmin edemeyeceğiniz kadar bol!

4. Makyaj Çantaları

Biz kadınlar son zamanlardaki klas ve şık kozmetik çantalarına karşı tuhaf bir bağımlılık geliştirdik. Günden güne çoğalan makyaj malzemelerimizi bir arada ve sağlam bir şekilde muhafaza etmenin en güzel yollarından biri olan makyaj çantaları ayrıca seyahatler için de oldukça elverişlidir. Eğer siz de makyaj eşyalarınızı şık bir dokunuşla düzene sokmayı düşünüyorsanız; makyaj çantaları kullanabileceğiniz en güzel aksesuarlardır.

5. Muhteşem Tırnaklar

Harika bir manikür her zaman fark edilir bunu sakın unutmayın! Hayatınıza küçük bir şıklık katmak istiyorsanız; rengarenk ojeler ya da sevimli tırnak süslemeleri sizin için en güzel yöntemlerden biri olacaktır. Böylece hem her zaman bakımlı tırnaklara sahip olacak, hem de her daim şık görüneceksiniz! Üstelik güzel tırnaklar için bir servet harcamak zorunda da değilsiniz. Tek ihtiyacınız kullanışlı bir törpü ve sevdiğiniz renkte bir oje! Gerisi size ve marifetinize kalmış!

6.Taze Çiçekler

Evinize şık bir dokunuş mu arıyorsunuz? Taze çiçekler bunun için en ‘renkli’ ve en ‘güzel kokulu’ tercihlerden bir tanesidir. Bu güzel çiçekler, evinizin muhteşem kokmasını sağlayarak evinizde bahar havası estirmesinin dışında; eviniz için son derece şık ve ferahlatıcı bir aksesuar olacaktır. Seçim hakkınızı ister gül ya da şakayık gibi klasik tercihlerden yana kullanabilir; isterseniz de rengarenk laleler ile evinizi eşsiz bir çiçek bahçesine dönüştürebilirsiniz. Yine de hangi çiçeği seçerseniz seçin; eviniz için oldukça şık bir seçenek olacak ve evinizin rengarenk ve cıvıl cıvıl görünmesini sağlayacaktır.

7. Kendinize Yatırım

Evet yatırım diyorum çünkü bazen güzellikler biraz pahalı olabilir! Şirin cupcakeler ve makaronlarla kendinizi mutlu hissedebilir; güzel bir spa ya da masaj ile de bedeninizi şımartabilirsiniz! Daha büyük bir yatırımdan yanaysanız elit bir spor salonuna yazılarak, kendinize vakit ayırabilir daha da ‘şık yatırımlar’ peşindeyseniz kendinizi, şıklığın sembolü özel yapım stilettolar ile ödüllendirebilirsiniz. Tamamen kendinize ve zevkinize kalmış!

Matmazel

Aramak yapmak istediğiniz ürün veya kategoriyi yazın.