Moda Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Tüyo

Homepage » Blog » Moda Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Tüyo

Moda Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Tüyo

Dünyadaki pek çok kadın durmadan moda hakkında tüyolar arıyor. Moda dergileri okuyarak, televizyondaki moda kanallarını ve programlarını izleyerek, internette araştırma yaparak kendilerini daha çekici ve genç gösterecek ipuçları arıyorlar. Günümüzde kadınlar kendilerini daha acınası bir halde hissediyorlar. Siz, bugün şanslı gününüzdesiniz çünkü bu yazı size aradığınız ipuçlarını verecek ve sizi daha alımlı, çekici, genç ve evet daha seksi yapacak. Aşağıda sizin için derlediğim moda hakkında bilinmesi belki de zorunlu olan yedi ipucunu sizinle paylaşıyorum.

Kendini Zayıf Gösteren Kıyafetler Giymelisin

Pek çok blogda hangi kıyafetlerin insanları zayıf gösterdiğini hangilerinin ise tam tersi insanları olduğundan şişman gösterdiklerini paylaştım. Bu en önemli moda ipuçlarından birisidir.Bu tarz kombinelerden birine örnek ise canlı bir koyu renk giymek olabilir, bu renk net bir siyah olabilir ve bu kıyafet kesinlikle üzerinde parıldayan açık bir renk barındırmamalı.

Şehirdeki Bir Gece Turu İçin Nasıl Giyinmeli?

Neredeyse her filmde özellikle klasiklerde gece elbisesi giymiş hoş bir kadına rastlanır. O kadın büyük olasılıkla çok güzeldir ve görünümüyle dudak ısırtır. Onu seyreden herkes iltifatlarla onu yüceltir. Bir kadın her zaman bir erkek tarafından fark edilmek ister, o halde neden bu tarz bir gece elbisesi giymeyi denemiyorsun!

Spor Salonlarındaymış Gibi Giyin

Spor salonlarına uğramayabilirsin ama bunu kim biliyor ki? Sanki haftanın bir çok gününde spor yapıyormuş gibi giyin, örneğin spor t-shirtler ve spor eşofmanlar senin fit ve sportif biri olduğunu gösterir. Bunları özellikle kışın o soğuk günlerinde giymenin hiçbir sakıncası yoktur. Ev temizliği yapmanın spordan sayılmadığını kim söyleyebilir ki? Pek çok kadın rahat elbiseler giyerek hem rahatlığın hem de modanın tadını çıkarıyor, sen de bunlardan biri olabilirsin!

Daha Önce Hiçbir Kadının Giyinmediği Gibi Giyinin!

Bu tarz farklı ve eğlenceli renk kıyafetleri denemeyi gerektirir. Bunlara örnek turuncu, yeşil ve pembe olabilir. Birçok moda tüyosu da bunu doğrular, parlak renkler insanı mutlu kılarken aynı zamanda fark edilmeyi sağlar. Sen de bu şekilde fark edilmek istiyorsan en azından haftanın bir ya da iki gününde bu tarz eğlenceli ve farklı renkleri denemelisin.

Giydiklerinle Fark Yarat ve Bunu Göster!

Eğer seksi hissetmek istiyorsan seksi giyinmelisin. Seksi giyinmek hiçbir zaman gereksiz kısa ve açık elbiseler giymek zorundasın demek değildir, bu kısalığı ve açıklığı belirli bir ölçüde tutmalısın. Kaplumbağa kabuğundan çıkmalısın. Kısa etekler ve gömlekler oldukça seksidir özellikle ilkbahar ve yaz aylarında.

Kıyafetlerin Uyum İçinde Olmalı

Her kadın giydiği kıyafetlerin her seferinde farklı bir tarzda olasını onlara her seferinde farklı bir hava katmasını istemeli ve bunun içinde o kıyafetleri her giydiğinde farklı aksesuarlar ve farklı makyajlar denemeli. Buradaki asıl nokta bu farklılıkların belirli bir uyum içinde olması gerektiğidir.

Örneğin bir kesik pantolon giyiyorsan bu pantolonu süet bir ceketle tamamlayabilirsin, uyum içinde bir farklılık yaratmış olursun. Kıyafetlerini kombinelerken onların her zaman modaya uygun, farklılık yaratan bir şekilde kombinelemek oldukça önemlidir.

Sınırlı Bir Bütçe İle Nasıl Giyinilir?

Alışveriş yaparken bütçeniz azsa bu demek değil ki istemediğiniz kıyafetleri almak zorundasınız. Pekala, kendi bütçeniz doğrultusunda da çok çekici kıyafetler bulabilirsiniz, bunlar özel dikim ve modaya uygun kıyafetler de olabilir. Unutmayın ki pek çok ünlü isim de böyle yapıyor. Sadece bu kıyafetleri nerede bulacağını bilmen gerekiyor, bu ucuz kıyafetleri bulduğunda evet artık kırmızı halıda yürümeye hazırsın demektir. Pek çok kadın çok güzel kıyafetlerle kendini şımartmayı bilmeli, üstelik bu kıyafetlere çok fazla para ödemeden.

Evet, bunlar her bayanın bilmesi gereken modanın yedi ipucuydu. Güzel görünmek ve seksi olmak için çok fazla para harcamaya gerek yok. Rahatlıkla güzel kıyafetler, zevkine uygun ayakkabılar ve aksesuarlar bulabileceğin indirim yapan yerler vardır. Peki, senin modaya uygun giyinmek için verebileceğin tüyolar nelerdir, burada bizimle paylaşabilirsin!

Selcan Çabukel

Aramak yapmak istediğiniz ürün veya kategoriyi yazın.